Наши партнеры

Ferie i Østrig

Er I ved at tænke på sommer- eller vinterferie, så er hotellet lige her. Hotellet ligger i Østrig, i byen St. Johann in Tirol, i dejlige og rolige omgivelser med udsigt ud over byen. Desuden ligger centrum kun ti minutters gang fra hotellet.

Stedet er ideelt til afslapning om sommeren og til skisport om vinteren – og så er der heller ikke langt til en masse af seværdigheder!

Værterne er utroligt søde og behjælpelige med alt. De hedder Ottmar og Katrine Meier, og de arbejder sammen med sønnen Christian på hotellet. Christian er snowboard- og skilærer. Udover de tre værter bor den muntre hund Sonny også på hotellet.

Hvorfor så denne skrivelse? Jo, de vil gerne have nogle flere danskere ned til dem, og da vi er gode venner af huset, og er kommet der gennem mange år, ville vi gerne være lidt behjælpelige.

Man kan komme ind på deres hjemmeside, og få flere informationer, ved at klikke på billedet.

I kan også kontakte os på mail@ullerslev-radiotv.dk Vi har brochurer vi gerne sender ud, og vi er også behjælpelige med at booke jer ind på hotellet.

Hvis I selv sørger for indkvartering bedes I informere værtsparret om, at det er i gennem Uffe og Inge-Merethe Andersen fra Ullerslev Radio & Tv I har fundet hotellet. Grunden til dette er, at de fører statistik over, hvor mange gæster denne hjemmeside skaffer dem.

En ting er helt sikkert: I bliver ikke skuffet.

ojdljt52